Inspiration kring kläder kan hämtas överallt i omgivningen, medier och litteratur. Kläder handlar om stil och valet beror på din personliga preferens. Variationen i design och komfort med skjortjackor från NA-KD innebär att det finns många plagg att välja mellan. Oavsett vad du söker hos din skjortjacka finns det något som passar dig och alla tillfällen.

Kombinerar design och funktion

Med skjortjackor från NA-KD behöver du inte välja mellan stil och komfort, du kan helt enkelt få båda i ett och samma plagg. En skjorta kan användas som en jacka, men en jacka kan även se ut som en skjorta. I denna kombination återfinns skjortjackor från onlinebutiken NA-KD. Vilken egenskap som är övervägande beror på designen och hur du väljer att bära plagget. Det är därför uppskattat att kombinera olika modeller i garderoben för att alltid ha något som passar till skolan, konferensen eller en tur till biblioteket. Det ska vara bekvämt att utbilda sig och ta del av kunskap och inspiration från andra.

Klassisk design i ny stil

Skjortans stil är återkommande med sin karaktäristiska krage, manschetter, knäppning, bröstfickor och val i tygets mönster. Samtidigt har funktionen anpassats för att värma och ge komfort både inomhus och utomhus. Skjortjackan utmanar idén om att en skjorta ska vara tunn och bäras utan något under. Med skjortjackor från NA-KD kan du kombinera och bära dem hur du vill.

Plagg som passar året runt

När våren övergår i sommar och sedan i tidig höst kan det vara skönt att ha något enkelt och snyggt att ta på sig som samtidigt värmer. En tunnare modell av skjortjacka värmer på egen hand och går även att använda under en tjockare skjortjacka. Modeller som även innehåller ull värmer dessutom hela vintern.

Inne med stilfull värme

Väl ventilerade eller ouppvärmda lokaler kan lätt kännas kyliga, särskilt om du sitter stilla länge. Då kan det vara skönt att vara förberedd och välja bland olika skjortjackor från NA-KD. En tunnare skjortjacka eller overshirt är skön att värma sig med utan att behöva behålla ytterjackan på. Den enklare skjortjackan kan lätt knytas om höfterna, eller bäras med i väskan om det finns utrymme mellan kalender, dataväska och böcker.

Handla skjortjackor från NA-KD online

Att handla online är enkelt och bekvämt. Det erbjuder även möjlighet att gå igenom sortimentet i lugn och ro och klicka hem dina plagg utan att behöva lämna soffan. Här finns många modeller av hög kvalitet. Med skjortjackor från NA-KD finns det något som passar alla.

Utbildning